Security Ontwerp

Bescherm je digitale gegevens

U gebruikt sloten op de deuren, alarmsystemen op uw gebouw om u eigendom te beveiligen. U past uw beveiliging aan op basis van het bedreigingsniveau. In het digitale domein doen wij precies hetzelfde en beschermen op deze manier uw eigendommen.

Beveilig wat veilig moet blijven – voor een redelijk bedrag
Het ontwerp begint met de risico’s als uitgangspunten. Wat heeft u aan gegevens en “digitale eigendommen” en wat zijn de risico’s? Zijn er cruciale diensten die moeten blijven draaien ook in geval van een storing of een cyberaanval of zijn er gegevens die echt niet op straat mogen komen te liggen? Het ontwerp houdt rekening met de zakelijke eisen zodat u rustig kunt slapen.
Expertise
Kavos heeft een brede expertise op het gebied van ICT, van netwerk tot applicatie en van beveiliging tot operatie. Hiermee zijn wij in staat om passend advies te leveren en met zowel uw zakelijke eisen als ook uw infrastructuur rekening te houden.

Producteigenschappen

Security Ontwerp

En Kavos beveiligingsontwerp volgt normaal gesproken op een security assessment waarin wij de eisen en risico’s in kaart brengen en aanbevelingen maken. Als onderdeel van het ontwerp worden deze aanbevelingen vertaald naar een ontwerp wat voldoet aan de eisen maar eveneens een redelijke oplossing voor een redelijke prijs; gewoon een MKB-oplossing zonder poespas.


NEEM CONTACT OP

 

 

Implementatie

Na het ontwerp neemt Kavos ook graag de verantwoordelijkheid voor de implementatie.


NEEM CONTACT OP

Netwerk Beheer

Het beheren van netwerken en IT-Security omgevingen vereist specifieke kennis die de meeste ICT-specialisten die zich met systemen en applicaties bezighouden niet hebben. Heeft u de juiste kennis niet in huis neemt Kavos graag het beheer van u infrastructuur voor haar rekening.


NEEM CONTACT OP