Security Assessment

Weet waar je staat

Het bedreigingsniveau is de afgelopen jaren sterk verandert en het is onmogelijk geworden voor mensen die er niet dagelijks ermee bezig zijn om de juiste keuzes voor uw ICT-beveiliging te maken. Onze “Security Assessment” geeft u in simpele mensentaal inzicht in de status van u ICT-beveiliging en aandachts- en verbeterpunten.

Een adviseur die de MKB begrijpt

Wij en onze klanten zijn MKBer’s. Wij weten dat corporate oplossingen in het MKB meestal niet passen, te duur en te ingewikkeld. Maar dat betekent helemaal niet dat er geen opties zijn; integendeel.

Oplossingen die aan uw eisen voldoen

ICT zou er moeten zijn om uw business te ondersteunen, niet omgekeerd. Wij helpen graag om de juiste oplossing te vinden.

Producteigenschappen

Security Assessment Report

Als onderdeel van een Kavos “security assessment” leveren wij een “ICT security APK” rapport in gewone mensentaal op. Daarmee weet u waar u aan toe ben en wat mogelijke aandachtspunten zijn. Als onderdeel van ons rapport bekijken wij uw gehele omgeving en de risico’s die u als bedrijf loopt. Daarmee weet u precies waar u staat.


NEEM CONTACT OP

Wij houden ons aan ons woord!

Wilt u dat wij de daad bij het woord voegen? Wij implementeren graag de adviezen die wij doen. Wij houden ons aan ons woord.


NEEM CONTACT OP