Secure DNS

Wij beveiligen ondernemingen door:

  • De omgeving en je eisen in kaart te brengen en een beveiligingsconcept op te stellen
  • Je internet toegang en e-mail te beveiligen
  • Werkstations en domein(en) te beveiligen
  • Je DNS met Kavos Secure DNS te beveiligen
  • Neem contact op voor gratis advies

Bescherm jezelf tegen malware en gijzelsoftware of ransomware

Voorkomen is beter dan genezen! Ook al horen we er niet dagelijks iets over ransomware besteedt het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) in hun maandelijks analyses regelmatig aandacht aan ransomware Bescherm jezelf tegen Ransomware en noemt het een serieuze dreiging. In 2019 was er een verdubbeling van aanvallen ten opzichte van 2018. Een simpel toepasbare maatregel om jezelf te beschermen is te voorkomen dat je systemen verbinding maken met besmette sites end dat is nou precies wat Kavos Secure DNS doet. Neem contact op voor meer informatie!

 

 

 

 

Bescherm je kantoorlocaties

Met Secure DNS beschermen wij je kantoorlocaties door je DNS en firewall zo in te stellen dat alle apparaten alleen onze Secure DNS gebruiken. Dat is snel gedaan en zonder gedoe. Wij maken beveiliging makkelijk. Neem contact op om meer te weten te komen.

Bescherm ook je laptops

Zoals met de meeste beveiligingsmaatregelen heeft het alleen maar nut als je het ook consequent toepast. Dat betekent dat laptops die ook buiten kantoor gebruikt worden extra beveiligt moeten worden. En dat is nou precies wat onze "roaming client" doet. Hiermee beschermen wij snel en makkelijk al je apparaten. Wij laten graag zien hoe!