Enterprise netwerkoplossingen voor een MKB-prijs

Grote organisaties hebben meestal het budget en het personeel om dure netwerkoplossingen te implementeren. Maar meestal zijn al deze toeters en bellen niet nodig en zijn er degelijke oplossingen die niet heel duur hoeven te zijn. Kavos adviseert u, levert installeert en beveiligt de infrastructuur voor u. Enterprise oplossingen voor een MKB-prijs!

Een degelijk fundament voor uw ICT-infrastructuur met:

  • Routers en Firewalls van Ubiquity Networks en MikroTik
  • High-Performance MKB Core Switches en Edge Switches van Ubiquity Netwerks en MikroTik
  • Netwerk Threat Intelligence van ThreatSTOP om zowel firewalls als ook DNS-servers te beveiligen
  • Draadloze LAN oplossingen en Point to Point / Point to Multi-Point oplossingen van Ubiquity Netwerks
  • Video beveiliging van Ubiquity Netwerks
  • Optioneel ontwerp, installatie en beheer door Kavos

Netwerkbeveiliging voor het MKB

Informatiebeveiliging is een “must” aangezien de toenemende dreiging van cybercriminelen. Volgens Accenture duurt het gemiddeld 50 dagen en kost het 2 miljoen om van een malware aanval te herstellen. De “EU Directive on security of netwerk and information systems (NIS Directive)” is maar een voorbeeld wat duidelijk maakt dat overheden en wetgevers zich ook echt zorgen maken en maatregelen nemen. De dreiging voor het MKB is reel maar goede beveiliging hoeft niet heel duur te zijn. Kavos heeft een reeks aan diensten en oplossingen om MKB-ers te helpen om hun systemen te beveiligen en maatregelen te nemen.

 

 

 

 

Uw netwerk is de ruggengraat van u infrastructuur

Vaak vergeten wij onze netwerken omdat zij meestal hun dienst gewoon doen. Maar netwerken moeten goed ontworpen en onderhouden worden om goed te functioneren. Het ontwerpen en de implementatie van netwerken vereist specifieke kennis maar de infrastructuur moet ook voldoen aan de zakelijke eisen en ambities. Kavos heeft de kennis in huis om ontwerp en implementatie te verzorgen voor een redelijke, MKB-prijs.

WIFI netwerken bieden veel vrijheid

Draadloze netwerken bieden de mogelijkheid om flexibel in een ruimte te bewegen en de verbinding te behouden. Meer draadloze netwerken moeten goed ontworpen zijn om een goede performance te leveren en de beveiliging van draadloze netwerken vereist ook specifieke kennis. Kavos ontwerpt, installeert en beveiligd draadloze netwerken zonder dat deze heel duur hoeven te zijn.