Network Assessment

Het fundament van uw ICT – laten we er goed voor zorgen

Uw netwerk is het fundament waarop alle ICT-systemen bouwen en maakt ook de verbinding met de gehele wereld via het Internet. Daarom is het verstandig om regelmatig een “netwerk APK” te doen om zeker te zijn dat het netwerk het blijft doen.

Een adviseur die de MKB begrijpt

Wij en onze klanten zijn MKBer’s. Wij weten dat corporate oplossingen in het MKB meestal niet passen, te duur en te ingewikkeld. Maar dat betekent helemaal niet dat er geen opties zijn; integendeel..

Focus op de business, niet technologie

ICT is er om u business te ondersteunen en niet andersom. Laat ons samen met u een oplossing ontwerpen die aan uw eisen voldoet!

Producteigenschappen

Netwerk Assessment Rapport

Als onderdeel van een Kavos “netwerk assessment” leveren wij een “netwerk APK” rapport in gewone mensentaal op. Daarmee weet u waar u aan toe bent en wat mogelijke aandachtspunten zijn. Als onderdeel van ons “netwerk assessment” bekijken wij het vaste netwerk, draadloze netwerk, uw internetverbinding(en) en u groeiplannen. Daarmee weet u precies waar u staat.


NEEM CONTACT OP

Wij houden ons aan ons woord!

Wilt u dat wij de daad bij het woord voegen? Wij implementeren graag de adviezen die wij doen. Wij houden ons aan ons woord.


NEEM CONTACT OP