Netwerk Ontwerp

Ruggengraat van u business

U zou toch ook niet aan een huis beginnen zonder een ontwerp dat aan u eisen voldoet? Hetzelfde geldt voor uw netwerk, de ruggengraat van u business.

Betere performance voor een betere prijs

Een ontwerp begint met een lijst van eisen – eisen voor nu en voor de toekomst. Door het ontwerp af te stemmen op uw eisen en plannen zorgen wij ervoor dat u de kosten over de gebruiksperiode lager blijven dan als er continu dure “upgrades” nodig zijn.

Expertise

Kavos heeft de nodige expertise in huis voor u gehele ICT-omgeving. Omdat wij de gehele ICT-omgeving begrijpen zijn wij beter in staat om de juiste keuzes te maken en een ontwerp te leveren dat aan u eisen voldoet zonder dure upgrades in de toekomst.

Producteigenschappen

Netwerk Ontwerp

Een Kavos netwerk ontwerp volgt meestal op een “assessment” waarin wij de eisen voor de korte en langere termijn in kaart brengen, aanbevelingen maken en een “roadmap” leveren. Deze vereisten worden vervolgens vertaald naar een ontwerp wat aan deze eisen voldoet, op basis van componenten die aan de eisen voldoen voor een MKB-prijs; gewoon “no nonsens”.


NEEM CONTACT OP

Netwerk Implementatie

Na het ontwerp neemt Kavos ook graag de verantwoordelijkheid voor de implementatie.


NEEM CONTACT OP

Netwerk Beheer

Het beheren van netwerken vereist specifieke kennis die de meeste ICT-specialisten die zich met systemen en applicaties bezighouden niet hebben. Heeft u de juiste kennis niet in huis dan neemt Kavos graag het beheer van u infrastructuur voor haar rekening.


NEEM CONTACT OP