IT Beveiliging

Voldoet aan uw eisen

Geen dertien in een dozijn! Wij kijken samen met u naar de eisen en uw omgeving en ontwikkelen een oplossing op maat

Enterprise oplossingen voor een MKB-prijs

Security hoeft niet duur te zijn. Geef ons de kans om te laten zien hoe wij in het MKB Enterprise oplossingen kunnen toepassen voor een redelijke prijs.

Gewoon een volledige oplossing

Gewoon een firewall en antivirus is echt niet meer genoeg in deze tijd! Goede IT-beveiliging gaat verder maar hoeft ook echt niet duur te zijn. Geef ons de kans om te laten zien hoe.

U bepaalt

Wij adviseren en ontwerpen oplossingen die aan uw eisen voldoen. U bepaalt wat u wel of niet wilt.

Producteigenschappen

Wij bieden een heel portfolio aan oplossingen

Firewalls, Anti-Virus, DNS en IP Defense, Roaming Device Defense, Packet Capture en Analytics en/of Disaster Recovery zijn allemaal componenten van een volledige cybersecurityoplossing. Samen bekijken we wat voor u zinvol is.

MEER INFORMATIE – DESKTOP

MEER INFORMATIE – SERVER AND CLOUD

MEER INFORMATIE – SECURE DNS

Beperk de mogelijkheden van cybercriminelen

Een efficiënte manier om het voor cybercriminelen moeilijker te maken is om verbindingen te beperken tot landen waar u zaken mee doet en bekende netwerken van criminelen te blokkeren. Waarom de criminelen tot aan de voordeur toelaten als dat niet hoeft.


MEER INFORMATIE

Wees altijd op het ergste voorbereid

Gegeven al de aanvallen waarover wij in het nieuws horen en de steeds toenemende bedreiging is het verstandig om voorbereid te zijn. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en een aanpak waardoor u weer rustig kunt slapen.


MEER INFORMATIE

 

 

Focus op u core business

Genoeg van al dat ICT “gedoe”? Laat ons helpen door het beheer van uw systemen gedeeltelijk of geheel over te nemen? Of het nu werkplekken in de Cloud zijn, of gewoon uw gehele ICT-omgeving, wij hebben de oplossing. Zodat u zich weer kunt richten op u core business.


MEER INFORMATIE