Hosting dat voldoet aan u specifieke eisen

Kavos biedt verschillende hosting oplossingen, van “co-location space” waar u eigen hardware kan hosten tot en met een volledig verzorgde omgeving zonder dat u eigen hardware nodig heeft. Allemaal veilig en in Nederland gehost, zodat u precies weet waar u systemen staan. Neem contact met ons op!

Online me:

  • Hosting oplossingen die aan u specifieke eisen voldoen, van klein tot groot
  • Hosted storage en back-up / disaster recovery
  • Beheerd door Kavos en beveiliging door Kavos als opties
  • Vaste prijzen zonder dure verassingen
  • Ondersteuning die u kunt bereiken zonder uren in de wacht te staan.

 

NEEM CONTACT OP

Host uw systemen “offsite”

Heeft u de benodigde hardware niet in uw eigen omgeving of tijdelijk capaciteit nodig voor een project? Bent u op zoek naar een “disaster recovery” site om in geval van een calamiteit op een locatie buiten de deur verder te kunnen draaien? Kavos heeft de oplossing. Wij verhuren systemen, bieden virtuele machines in de meest uiteenlopende configuraties aan vanuit ons eigen datacenter in Nederland. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

 

 

Back-up “offsite” maar wel voldoen aan de WBP

Back-up’s zijn een basisvereiste. Maar soms is het verstandig om ook een kopie buiten de deur te hebben om snel te kunnen herstellen in geval van een verlies van gegevens of een calamiteit. In de Cloud, versleuteld, veilig en in Nederland zodat u altijd weet waar u gegevens staan. Kavos biedt een reeks van oplossingen en mogelijkheden. Neem contact op voor een gesprek.

“Custom” oplossingen zonder eigen hardware

Heeft u behoefte aan een eigen “private cloud”, maar zonder dat u eigen hardware hoeft aan te schaffen? Of wilt u eigen hardware juist in een “co-location space” buiten de deur veilig hosten? Zoekt u een partner die u kent, die kan adviseren en die u voor een vast en redelijk bedrag een oplossing kan bieden? Neem dan contact op met Kavos en bekijk de mogelijkheden.