Waarom wij juist nu investeren

Waarom wij juist nu investeren

Door Kavos ICT

De coronacrisis is nog niet voorbij en wij stellen ons langzaam maar zeker in op het “nieuwe normaal” waarbij wij de komende tijd toch meer digital zullen blijven werken en ook voorzichtiger te werk zullen gaan omtrent investeringen, zeker in het MKB. Juist nu is het belangrijker dan ooit om slim te blijven ondernemen, maar ook goed op je centen te letten.

Bij Kavos hebben wij al jaren geleden ingezet op werken in de Cloud door diensten zoals “Cloud werkplek”, hosting van zowel servers als ook e-mail en dergelijke tot aan beveiliging met onze “Secure DNS” oplossing te ontwikkelen en aan te bieden maar dan wel in Nederland, om de hoek en bij een partij die je gewoon kan bellen als er iets aan de hand is. Laagdrempelig, persoonlijk en dichtbij in plaats van het overhevelen naar buitenlandse partijen waar je gewoon een nummertje bent.

Juist daarom investeren wij bij Kavos in het verbeteren van onze infrastructuur om klanten nog beter te kunnen bedienen en blijven wij ons aanbod uitbreiden om voor onze MKB-klanten de beste service voor een redelijke prijs te kunnen blijven leveren. Zo hebben wij de afgelopen maand onze netwerkinfrastructuur uitgerust met een nieuwe 10 GB Ethernet Backbone om supersnelle verbindingen aan te kunnen bieden en hebben wij alleen in de afgelopen maand meer dan 300 Terabyte aan nieuwe en snelle opslag erbij gezet. Bijna wekelijks komen er nieuwe servers bij om aan de veranderende vraag te kunnen voldoen en blijven wij innoveren met producten zoals Secure DNS en BeBack backup. Daarnaast gaan wij strategische samenwerkingen aan met partijen zoals onze partner Websplash om klanten ook voor web development en websites professioneel te kunnen blijven ondersteunen. En wij zijn nog lang niet klaar….

Voor ondernemers in het MKB die nu op zoek zijn naar manieren om slim te blijven ondernemen en te onderscheiden biedt de Kavos Cloud veel mogelijkheden. Zo kan je snel opschalen als het nodig is, maar ook minder afnemen als het even niet nodig is. Of het nu om de mail, Cloud werkplekken, Dedicated Servers of Virtual Machines gaat die je nodig hebt voor nieuwe applicaties en ontwikkelingen. Maar er kan ook op investeringskosten bespaard worden door de capaciteit die je nodig hebt tijdelijk te huren - inclusief het beheer wat je voorheen allemaal zelf moest doen.

Wij blijven investeren en innoveren! Mogen wij met jullie meedenken? Neem contact op met ons door te bellen naar 0880033900 of te mailen naar info@kavos.nl.