Beveilig uw desktop en stel uw data veilig

Kavos biedt een heel portfolio aan diensten en oplossingen om uw omgeving te beveiligen en ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig staan. Neem contact met ons op voor advies en laat ons helpen om de juiste oplossing te vinden. Gewoon “no nonsense” en met een glimlach zoals u het van ons gewend bent.

Beveilig u desktop en gegevens met:

  • Kaspersky Endpoint Protection tegen virussen en malware
  • ThreatSTOP Endpoint Protection tegen de fatale gevolgen van een klik op een verkeerde link
  • Desktop Back-up met onze Cloud back-up oplossing van BeBack voor werkplekken en servers

 

NEEM CONTACT OP

Beveilig uw systeem tegen virussen en malware

Het dreigingsniveau is helaas nog steeds heel zorgwekkend. Daarom is het belangrijk om uw werkplek te beveiligen. Gebruik hiervoor alleen het beste dat de markt te bieden heeft, zoals Kaspersky Endpoint Protection.

Onveilige delen van het internet vermijden

Gelukkig is er tegenwoordig voldoende informatie beschikbaar om het ons mogelijk te maken om de toegang tot de zogenoemde “slechte wijken” van het internet grotendeels te blokkeren. Door de oplossing van ThreatSTOP te gebruiken beveiligt u uw laptops zodat een verkeerde “klik” geen fatale gevolgen hoeft te hebben.

Rustig slapen met desktop back-up

Soms gaan dingen gewoon mis. Op dat moment is het belangrijk om een back-up van uw servers maar ook uw werkplekken en laptops te hebben zodat de bestanden gewoon teruggezet kunnen worden. Verder biedt deze oplossing ook de mogelijkheid om ransomware attacks vroegtijdig te herkennen en te onderscheppen. Met de back-up oplossing van onze partners zorgen wij ervoor dat u geen gegevens kwijtraakt en desnoods in de Cloud verder kan.