Uw desktop 2.0

Kavos Cloud Desktop biedt een desktop in de Cloud met goede performance zonder dat u hardware of software hoeft aan te schaffen. Inclusief beveiliging, back-up, beheer en ondersteuning in een simpel pakket. Simpel. Kavos.

Breidt uw Cloud Desktop uit met

  • Office 365 zoals Exchange, Microsoft Office, Skype voor Bedrijven, Microsoft Teams en andere Microsoft Officeapplicaties.
  • Specifieke applicaties die u in uw organisatie nodig heeft
  • Aparte pakketten voor ondersteuning, beheer van andere systemen, etc.


U krijgt makkelijk toegang tot de Cloud Desktop met:

  • De gratis Microsoft Remote Desktop Connection voor Windows PC, Mac, Chromebook, Android of Apple tablet en zelfs een smartphone.
  • Gratis Remote Desktop Clients zoals Remmina vanaf een Linux PC

 

NEEM CONTACT OP

Gewoon makkelijk, een werkplek in de Cloud

Al uw applicaties en documenten op dezelfde plek. Met toegang van kantoor, thuis of elders ter wereld. Gewoon makkelijk en zonder omkijken.

 

 

 

 

Beveiliging inbegrepen

U hoeft zich geen zorgen meer te maken om antivirus, beveiliging tegen websites met ransomeware en dergelijke dreigingen. Een Kavos werkplek in de Cloud is beveiligd en wordt dagelijks geback-upt. Uiteraard hosten wij in Nederland, dus weet u ook waar u data staat en kunt u aan de wet bescherming persoonsgegevens (WBP) voldoen.

Geen gedoe met beheer, geen PC-hardware en standaard software inbegrepen

Een werkplek in de Cloud is gewoon makkelijk. Wij beveiligen en beheren, wij maken de back-up wij leveren de hardware en het besturingssysteem en officeapplicaties indien gewenst. Zodat u gewoon kunt werken zonder zorgen.