Cloud Werkplek – uw desktop 2.0

Een werkplek in de cloud, atijd veilig, altijd en vanaf overall toegankelijk.

Geen gedoe met beheer van PC's en software
Met een “Desktop in de Cloud” heeft u geen zorgen meer. Wij beheren, wij leveren de hardware in de Cloud, wij leveren de benodigde software en beveiligen de systemen. Gewoon goedkoper en minder gedoe!
Schaalbaar

Tijdelijk meer medewerkers en dus meer desktops nodig? Niet altijd even veel medewerkers? Met een “Desktop in de Cloud” gewoon schaalbaar voor een vast bedrag per maand – “all-in”.

Hosting binnen de EU

Moet u aan de wet bescherming persoonsgegevens (WBP) voldoen? Dan is het goed om te weten dat de systemen gewoon in Nederland staan en de data in Nederland blijft – gegarandeerd!

Producteigenschappen

Schaalbaar; schaalt met u en uw bedrijf!

Makkelijk een werkstation van de zaak voor medewerkers en stagiaires zonder vaste kosten in hardware en software. Simpel, snel, inclusief beheer, beveiliging en support voor een vaste prijs per maand. Makkelijk, toch?

MEER INFORMATIE

 

 

Inclusief beveiliging en back-up – gegarandeerde privacy door hosting in Nederland

Geen zorgen meer over virussen, beveiliging tegen gevaarlijke websites en verlies van gegevens. Wij beveiligen uw werkplek en zorgen voor back-up. Wij hosten in Nederland zodat u makkelijk aan de wet bescherming persoonsgegevens (WBP) kunt voldoen.

MEER INFORMATIE

Uw desktop 2.0

Met Kavos Cloud Desktop heeft u een snelle werkplek in de Cloud zonder eigen hardware, software licenties voor standard software en inclusief beveiliging, beheer en ondersteuning. Alles in een simpel bundel.

MEER INFORMATIE