Cloud Back-up

Voldoet aan uw eisen

Geen dertien in een dozijn! Wij kijken samen met u naar de eisen en uw omgeving en ontwikkelen een oplossing op maat

Hosting in Nederland

Wij hosten in Nederland. Daarmee weet u zeker waar uw gegevens staan!

Vaste prijs, geen verassingen achteraf

Wij houden van duidelijke en faire deals. U betaalt een vast bedrag, geen verassingen of kleine lettertjes zoals bij de grote Cloud providers.

U houdt de regie

Samen met onze back-up oplossing leveren wij een “web dashboard” zodat u altijd kunt zien of de back-up gelukt in en u kunt deze ook zelf terug kunt zetten. Daarmee houdt u de regie!

Producteigenschappen

Flexibiliteit

Maakt u zich soms zorgen over de beveiliging van gegevens op laptops van medewerkers die buiten de organisatie werken? Of wilt u zeker zijn dat de back-up van uw servers en zelfs uw Cloud omgeving werkt zodat uw gegevens veilig zijn? Wij ontwerpen voor uw organisatie graag een oplossing op maat.

MEER INFORMATIE – DESKTOP

MEER INFORMATIE – SERVER AND CLOUD

 

 

Cloud Back-up en Herstel waar u wilt

Offsite back-up en recovery van al uw systemen en zelfs uw Office 365 Cloud? En alles door een partner en een oplossing die u duidelijk inzicht geeft en waarmee u gegevens makkelijk terug kunt zetten naar systemen op locatie, in de Cloud of zelfs virtual machines? Benieuwd? Praat met ons over de mogelijkheden!


MEER INFORMATIE

Weet waar je bestanden opgeslagen staan!

Al uw data blijft in Nederland tenzij u de data elders wenst op te slaan. Verzorgd door een partner die u ook makkelijk telefonisch kunt bereiken als u ondersteuning nodig heeft.


MEER INFORMATIE

Disaster Recovery Site

Het is altijd goed om voorbereid te zijn op en mogelijke storing? Heeft u capaciteit in de Cloud nodig om een back-up terug te zetten en te draaien? Kavos levert “disaster recovery” sites en oplossingen!


MEER INFORMATIE